My Background

GodSamtale.no - Samtaleterapi for indre ro og livsglede

 

Min bakgrunn

 

Før 1999 jobbet jeg først med markedsføring i Oslo, og siden med rekruttering i Stockholm. Jeg ble opptatt av å hjelpe oppsagte tilbake til arbeidslivet, og var med å utvikle et jobbsøkerkurs, som også omfattet karriereveiledning og selvutvikling.

 

Jeg tok min utdanning til diplomert samtaleterapeut på HumaNova i Stockholm (1999). Etter tre års allsidig terapeutpraksis, flyttet jeg til Sør-Afrika i 2002, der jeg holdt samlivskurs for par, og drev gruppeterapi for arbeidsløs ungdom i regi av SOS Barnebyer. Med 10 års utlandserfaring i bagasjen er jeg tilbake i Oslo, der jeg er født og oppvokst.

 

Videre har jeg en 2-årig påbygning til parterapeut og psykoterapeut, fra The Institute for Gender Psychology, i London (2009).

 

Mitt terapeutiske arbeid omfatter alt fra enkeltindivider, til grupper og par. Jeg har bodd noen år i Sør-Afrika og jobbet bl a som gruppeterapeut for SOS Barnebyer, samt holdt kurs i jobbsøking og intervjutrening for studenter hos ECHO – Erinvale Care & Help Organisation. Min kulturelle og geografiske bredde favner vidt og mine arbeidsspråk er norsk og engelsk (fransk ved behov).

 

Som parterapeut jobber jeg enten på egenhånd eller sammen med Petter Forsberg, coach og parterapeut. Vi jobber etter den britiske metoden Creative Couple Work. Den gir gode resultater, fordi den bidrar til varige forbedringer av parforholdet. Les mer om parterapi her.

 

 

"Oppdag dine sanne ressurser og skjulte talenter"

 

Rollen som livsveileder går som en rød tråd gjennom mitt yrkesaktive liv, og jeg får høre at jeg evner å tenne gnisten i folk og bringe humor og varme inn i samtalene. Det føles meningsfylt å hjelpe andre i sin utvikling, etter selv å ha strevet med å finne min vei i livet.

 

Taushetsplikt

Alle opplysninger som kommer fram behandles konfidensielt, - også det faktum at du går til samtaler hos meg. Som diplomert samtaleterapeut arbeider jeg i henhold til de etiske retningslinjer som Norsk Psykosynteseforening har fastsatt for sine medlemmer.

 

Velkommen til samtaler der du baner vei

for ditt potensial og din livsglede!

Hva handler samtale-terapi om?

  • å oppdage dine ressurser og skjulte talenter
  • å utforske og endre uønskede tankemønstre
  • å få kontakt med din vilje og kjærlighet

Hvem passer samtale-terapi for?

  • For deg som søker indre ro og livsglede
  • for deg som sliter med uro eller dårlig selvbilde
  • for deg som står i en vanskelig livssituasjon

Lenker til aktuelle ressurser på nett:

Norsk Psykosynteseforening er en interesse- og fagforening for utøvere utdannet innen Psykosyntese. Foreningen er uavhengig fra institusjoner og kommersielle aktører.

Les mer her...

HumanNova er nordens største psykosyntese-skole. Vi har siden 1996 diplomert bl.a. coacher og samtale-terapeuter i de Nordiske land.

Les mer her...

Copyright 2013 © All Rights Reserved - Website powered by Synlig Media