Min bakgrunn

GodSamtale.no - Samtaleterapi for indre ro og livsglede

 

Min bakgrunn

 

Min bakgrunn kan beskrives i tiden før, og etter, 1999, da jeg tok mitt diplom som Samtaleterapeut, hos HumaNova i Stockholm.

 

Før 1999 jobbet jeg først innen organisasjonslivet i Oslo, og siden med rekruttering i Stockholm. Der våknet engasjementet mitt for å hjelpe arbeidsledige tilbake til arbeidslivet gjennom kurs i jobbsøking, karriæreveiledning og selvutvikling.

 

Mitt terapeutiske arbeid omfatter alt fra enkeltindivider til grupper og par. Jeg har bodd noen år i Sør-Afrika, der jeg holdt seminarer i CV-utforming og interjvutrening, i regi av Erinvale Care & Help Organisation. Deltakerne var studenter som hadde gjennomført en universitetsutdanning takket være stipender.

 

Siden 2011 har jeg yrkestitlene parterapeut og psykoterapeut, etter en toårig videreutdanning fra The Institute for Gender Psychology, i London, i samarbeid med Norsk Institutt for Psykosyntese. Min kulturelle og geografiske bredde favner vidt, og mine språk er norsk, engelsk og fransk.

 

Som parterapeut jobber jeg enten på egenhånd eller sammen med Petter Forsberg, coach og parterapeut. Vi jobber etter den britiske metoden Creative Couple Work. Den gir gode resultater, fordi den bidrar til varige forbedringer av parforholdet. Les mer om parterapi her.

 

Med 10 + 4 års utenlandserfaring er det med stor glede jeg er tilbake i Oslo, der jeg er født og oppvokst.

 

 

 

"Oppdag dine ressurser og skjulte talenter"

 

Min kulturelle og geografiske bredde favner vidt, og mine språk er norsk, engelsk og fransk. Rollen som livsveileder går som en rød tråd gjennom mitt yrkesaktive liv, og jeg får høre at jeg evner å tenne gnisten i folk og bringe humor og varme inn i samtalene. Det føles meningsfylt å hjelpe andre i sin utvikling, etter selv å ha strevet med å finne min vei i livet.

 

Taushetsplikt

Alle opplysninger som kommer fram behandles konfidensielt, - også det faktum at du går til samtaler hos meg. Som diplomert samtaleterapeut arbeider jeg i henhold til de etiske retningslinjer som Norsk Psykosynteseforening har fastsatt for sine medlemmer.

 

Velkommen til samtaler der du baner vei

for ditt potensial og din livsglede!

Hva handler samtale-terapi om?

  • å oppdage dine ressurser og skjulte talenter
  • å utforske og endre uønskede tankemønstre
  • å få kontakt med din vilje og kjærlighet

Hvem passer samtale-terapi for?

  • For deg som søker indre ro og livsglede
  • for deg som sliter med uro eller dårlig selvbilde
  • for deg som står i en vanskelig livssituasjon

Lenker til aktuelle ressurser på nett:

Norsk Psykosynteseforening er en interesse- og fagforening for utøvere utdannet innen Psykosyntese. Foreningen er uavhengig fra institusjoner og kommersielle aktører.

Les mer her...

HumanNova er nordens største psykosyntese-skole. Vi har siden 1996 diplomert bl.a. coacher og samtale-terapeuter i de Nordiske land.

Les mer her...

Copyright 2013 © All Rights Reserved - Website powered by Synlig Media